Bedrijfsoverdracht zonder zorgen

2Sell analyseert en bereidt uw bedrijf voor op een vlotte overdracht. U kunt bij ons terecht voor een verkennend gesprek, een waardebepaling, juridische en fiscale bijstand of voor een volledig begeleidingstraject tijdens het overlaten van uw onderneming.

iphone-ipad

Verkennend gesprek

Een verkennend gesprek kan wonderen verrichten. Uit een korte analyse zal al vlug blijken of 2Sell uw partner wordt. Mocht uw vraag niet aanleunen binnen onze expertise dan introduceren wij u graag bij één van onze professionele partners.

Stategie bepaling

Het bepalen van een juiste timing en een duidelijke strategie is heel belangrijk vóór en tijdens een bedrijfsoverdracht. Wij helpen u bij het opstellen van een concreet plan, verkennen de markt en adviseren u welke strategie u best kan aannemen.

Waardebepaling

Om de waarde te bepalen van een zaak of onderneming moet u rekening houden met heel veel verschillende factoren. Wij gebruiken de vijf meest betrouwbare waarderingssystemen om tot de meest realistische prijszetting te komen. Met dit indicatief resultaat (prijsvork) kunt u uw vraagprijs beter motiveren aan een potentiële overnemer.

Begeleidingstraject

Van A tot Z. Een begeleidingstraject begint met het verkoopsklaar maken van uw onderneming, het discreet verkennen van de markt en het zoeken naar de juiste kandidaat. 2Sell voert samen met u alle onderhandelingen en bereid alle juridische en fiscale documenten voor. Deze professionele ondersteuning blijft lopen tot na de definitieve en succesvolle overdracht.

"Als je geen kostbare fouten wilt maken en jezelf veel tijd, geld en frustratie wilt besparen... zoek dan iemand die al doet wat jij wilt doen."